Ambassadeurs programma

Neem deel aan ons ambassadeurs programma, promoot ons en onze producten en verdien aan iedere succesvolle verkoop via jou persoonlijke links en kortingscodes.

Aanmelden

Waarom dit programma

Wij krijgen regelmatig aanvragen voor samenwerking. Dat geeft ons het vertrouwen dat we blijkbaar kleding en accessoires aanbieden die aanspreken.

Om aan die aanvragen tegemoet te komen, hebben wij een ambassadeurs programma ontwikkeld. Een programma dat een win/win oplevert voor zowel (potentiele) klanten, onze ambassadeurs als ons.

Wat is voor ons een ambassadeur

Een ambassadeur is voor ons iemand die fan is van Otrafashion, onze kleding en/of de merken die wij voeren. Fan zijn betekent dat je, vanuit jezelf, je enthousiasme uitstraalt voor ons en onze producten, door ze te promoten en er over te praten, schrijven enz.

We werken daarom graag samen met mensen die voor een langere termijn hun enthousiasme willen tonen en onze producten willen promoten. Een relatie gebaseerd op wederkerigheid en een win-win voor iedereen.

Hoe het werkt (in het kort)

We kennen twee soorten provisie

 1. Via je persoonlijke ambassadeurslink.
  Je krijgt van ons een persoonlijke code die achter de URL geplakt kan worden van onze website of een specifieke pagina op onze website. Met deze ambassadeurslink herkent ons systeem dat de doorverwijzing van jou af komt.
  Voor iedere verkoop die op onze website wordt gerealiseerd met jouw persoonlijke ambassadeurslink krijg jij provisie. Afhankelijk van je ranking krijg je een percentage van 5 tot 10 procent van het netto aankoopbedrag excl. BTW van de betreffende klant.
 2. Via extra promoties met persoonlijke kortingscodes.
  Regelmatig stellen wij persoonlijke kortingscodes beschikbaar die je kunt delen met je volgers, familie, vrienden enz. Als er iets wordt verkocht met gebruikmaking van de betreffende kortingscode krijg je daarover provisie. De hoogte van de provisie bij kortingscodes is afhankelijk van diverse factoren en kan per keer verschillen en wordt eveneens berekend over het netto aankoopbedrag excl. BTW van de betreffende klant. De provisie bij kortingscodes zal over het algemeen hoger zijn dan je reguliere provisie zoals bedoeld onder 1 hierboven. Als 1 en 2 samenlopen krijg je altijd de hoogste van de twee.

We kennen drie ambassadeurs levels

 1. Beginner
  Iedereen begint na aanmelding met de ranking “Beginner”. De standaard provisie bedraagt 5% van het netto bedrag dat via jouw persoonlijke link wordt verkocht. Eventuele verzendkosten tellen daar niet in mee. Daarnaast kun je zoals gezegd regelmatig hogere provisies scoren met persoonlijke kortingscodes. Zo gauw je voor € 25,– aan provisies hebt bereikt, groei je automatisch door naar het level Gevorderd. Om je op weg te helpen krijg je bij aanmelding van ons als bonus  alvast € 10,–  bijgeschreven op je tegoed. Je hoeft dan dus nog maar voor € 15,– aan provisie te scoren om door te groeien naar het volgende level.
 2. Gevorderd
  Zo gauw je dit level hebt bereikt krijg je ook een bonus van € 10,– bijgeschreven en stijgt je standaard provisie percentage van 5% naar 7,5%. De provisies bij kortingscodes zijn in dit level ook hoger. Het volgende level bereik je bij een totaal van € 125,–.
  Je hebt dan al € 25,– uit het vorige level plus de bonus van dit level dus je moet nog € 90,– aan provisie realiseren voor et volgende level.
 3. Expert
  Ook hier krijg je weer een bonus van € 10,– en je standaard provisie percentage stijgt van 7,5% naar 10%. Ook hier liggen de provisies bij kortingscodes hoger dan in het vorige level.

Wat verwachten we van jou

Wij verwachten van jou als ambassadeur dat je met door ons aangeleverd materiaal of met eigen materiaal op creatieve en positieve wijze laat zien dat jij fan bent van Otrafashion en haar producten. Dat kan en mag op allerlei manieren, zowel fysiek als via social media. Bij je promotie plaats je dan je persoonlijke ambassadeurslink of persoonlijke kortingscode.

Om je provisie inkomsten een boost te geven is het verstandig om regelmatig berichten, foto´s en/of  video´s voorzien van jouw persoonlijke promotielinkjes op social media of bijvoorbeeld een eigen website te plaatsen.

Meedoen

Wat denk je? Lijkt het je wat? Voel jij je een echte fan van Otrafashion en haar producten en spreekt het ambassadeurschap, zoals hierboven beschreven, je aan?

Als je dat met “ja”  kunt beantwoorden en bovendien “een beetje anders” eigenlijk best wel leuk vindt, meld je dan hieronder en “dare to be different”.

Na aanmelding krijg je persoonlijke omgeving waar je kunt inloggen en onder andere kunt volgen hoeveel provisie je realiseert.

Aanmeldformulier

Upload