Retourneren

Valt uw bestelling tegen? Staat de kleding toch niet zoals u dat van te voren had ingeschat? Of past de bestelde maat u niet goed? Geen enkel probleem! Zonder opgaaf van reden kan binnen de zichttermijn van 14 dagen de bestelling worden geretourneerd. Wij begrijpen als geen ander dat uw aankoop thuis onverhoopt toch kan tegenvallen.

De enige voorwaarden voor retourneren zijn:

  • Dat dit binnen de zichttermijn van 14 dagen gebeurt;
  • Dat de producten in de oorspronkelijke staat zijn, schoon en ongedragen met de labels er nog aan en indien mogelijk verpakt in de originele verpakking;
  • De retourzending voldoende gefrankeerd is.
  • Producten die zijn afgeprijsd kunnen helaas NIET geretourneerd worden.

Eenvoudig retourneren?

Download het retourformulier hier en vul deze in, voeg deze in de doos bij uw bestelling en wij zorgen voor een snelle afhandeling.

Kosten retourzending:

De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening. U dient zelf zorg te dragen voor het voldoende frankeren van de zending. Mocht een retourzending onverhoopt toch ongefrankeerd bij ons worden aangeboden dan verrekenen wij de kosten met het aan u terug te betalen bedrag.

Mocht door de retourzending het bedrag van uw oorspronkelijke bestelling onder de € 50,00 komen dan zullen alsnog de oorspronkelijke verzendkosten in rekening gebracht worden en vervolgens worden verrekend met het aan u terug te betalen bedrag. Dit omdat conform onze leveringsvoorwaarden uitsluitend voor aankopen boven de € 50,00 geen verzendkosten in rekening worden gebracht.